Sivut

2. maaliskuuta 2015

Aikuiset harrastelentopalloilijat tempaisivat lasten ja nuorten liikkumisen tukemiseksi!Hyväntekeväisyysturnauksen tuotot lahjoitetaan Nuorisokeskus Anjalan työn tukemiseen

Kouvolalaiset omaksi ilokseen pelaavat lentopalloilijat järjestivät lauantaina 28.2. hyväntekeväisyysturnauksen Nuorisokeskus Anjalassa. 
Turnauksen järjestämiseen innoittivat viimeaikaiset otsikot lasten ja nuorten harrastustoiminnasta. Yhä nuoremmat lapset sitoutetaan yhteen lajiin ja sen aktiiviseen treenaamiseen sen sijaan, että vapaalle ja monipuoliselle harrastustoiminnalle jäisi mahdollisuus. Lasten ja nuorten liikkuminen ja siten liikunnallisuus eriarvoistuu: on yhä enemmän huippukuntoisia, kilpaurheilua harrastavia nuoria ja toisaalta yhä enemmän liikkumattomia lapsia. Ennen väliin mahtui hyväkuntoisia, pihapeleissä ja leikeissä sekä useissa eri harrastuksissa ilman kilpailullisia tavoitteita liikkuvia lapsia.

Nuorisokeskus Anjala on yksi niistä toimijoista, joka pyrkii liikuttamaan lapsia erilaisin pelein ja leikein sekä kannustamaan omaehtoiseen, miellyttävään liikkumiseen. Nuorisokeskuksessa vierailevat ryhmät pelaavat pelejä, joissa tasa-arvoinen liikkuminen on mahdollista ja hauskaa. Kun luokka pelaa vaikkapa Kin Ballia, erot liikunnallisuudessa tasoittuvat ja yhteishenki kehittyy!

Lasten ja nuorten hyväksi tehtävää työtä halusi tukea pitkän perinteen omaava liikuntaseura Vihuri ry, joka järjesti kutsuturnauksen paikallisille harrasteporukoille. Turnaukseen osallistui neljä joukkuetta.  

Nuorisokeskus Anjala kiittää tuesta sekä joukkueita:
Vihuri Ry
Purs
Liikkala
Wilhelmiina 

että turnauksen tukijoita:
Anjalankosken rengas
Anjalankosken varaosa
AutoSuni
Eastsec Oy
Empower
Harri Helminen
Kymenlaakson LVI-huolto
Kymenlaakson taksi
Kymenlaakson taksivaruste
Markku Pakkanen
Ma-Sa Lines
Mex Marketing
Porvarin taksikuljetus
Veho Hyötyajoneuvot
Urheiluaitta Sannela
Kai Rantala
Mari´s Coffee

Lisäksi kiitos teille, jotka ette halunneet nimeänne julkaistavan sekä rahallisesta tuesta että talkootyöstä turnauksen eteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti