Sivut

11. joulukuuta 2019

Kummijoukkueen Tervehdys!


Nuorisokeskus Anjala tukee seitsemää Kymenlaaksolaista kilpa- ja harrastusryhmää. Kouvolan liikunta- ja voimisteluseura Tempon akrobatiavoimistelun kilparyhmä on yksi näistä kummijoukkueista. 



Kiitokset sponsorikaudesta!

Akrobatiavoimistelijoiden syyskausi lähenee loppuaan. Samalla vuosi 2019 on melkein saatu päätökseen ja Kouvolan liikunta- ja voimisteluseura Tempon akrobatiavoimistelun kilparyhmän yhteistyösopimus Ankkapurhan Kulttuurisäätiön kanssa loppuu keväällä. 








Vuosi 2019 on ollut akrobatiavoimistelun kehitysvuosi Kouvolassa. Laji tuotiin Kouvolaan uutena syksyllä 2018 ja ryhmä harjoittelee yhden päävalmentajan ja apuohjaajien voimin. Ryhmä on käynyt useilla leireillä maanlaajuisesti ja tehnyt useamman näytösluonteisen esityksen. Kehitys on ollut nopeaa ja voimistelijat ovat motivoituneita ja erittäin taitavia.

Vuoden 2019 aikana akrobatiavoimistelijat osallistuivat viiteen kisaan, joista tuliaisina yhteensä kolmetoista mitalia kokoonpanoille sekä kaksi henkilökohtaista mitalia. Mieletön suoritus! Liikunta- ja voimisteluseura Tempo on noussut nopeasti yhdeksi tasavertaiseksi valmennusseuraksi akrobatiavoimistelussa isojen seurojen rinnalle, vaikka Kouvolassa lajin harrastuspuitteet eivät ole yhtäläiset maan isojen seurojen kanssa.
Ankkapurhan Kulttuurisäätiön sponsorointituki on ollut merkittävä apu kisoihin osallistumisessa Tempon akrobatiavoimistelun kilparyhmälle. Tuella on maksettu osa kisamaksuista ja näin mahdollistettu osallistuminen valtakunnallisiin kisoihin.
Loppuvuonna akrobatiavoimistelun kilparyhmä treenaa pikkujouluesityksiä esitettäväksi läheisilleen. Tämän jälkeen pidetään pieni joulutauko, jolloin muistetaan omatoimisesti pitää peruskuntoa yllä. Tammikuussa koittaa uudet haasteet ja tiivis treenaus kohti kevään kisoja. 







Kiitokset, tämä oli mahtava vuosi!
Jouluterveisin, 
Liikunta- ja voimisteluseura Tempon akrobatiavoimistelun kilparyhmä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti