Sivut

19. helmikuuta 2013

”Pelaa joukkueena. Yhteishenki on meidän toimintamme selkäranka, niin työtehtävissä kuin asiakassuhteissa. Se näkyy motivoituneena henkilökuntana ja hyvänä työn jälkenä. Me palvellaan iloisesti, laadukkaasti ja henkilökohtaisesti. Oiva sijainti kruunaa toimivan palvelukokonaisuuden. Me huomioidaan asiakkaiden toiveet.”


Onko maailmassa tärkeämpää opittavaa taitoa kuin yhteispelaaminen? Aika harva meistä pärjää yksin. Kouluissa eräs tärkeimmistä opeista onkin sosiaalisten taitojen oppiminen. Koulun ulkopuolisessa oppimisympäristössä järjestetty leirikoulu on mainio tilaisuus luokalle oppia yhteispelaamista ja yksilöille mahdollisuus oppia uutta myös itsestään ja omista vahvuuksistaan.
Monesti ihmetellään sitä, miten koulukiusaamiseen puututaan, mutta työpaikoilla saattaa vallita kieroutunut ilmapiiri. Kyllä aikuisiltakin tulee vaatia käytöstapoja! Sosiaalisia taitoja ja yhteispelaamista ei ole koskaan liian myöhäistä oppia. Nuorisokeskus Anjalan ohjatussa toiminnassa vuonna 2012 mukana olleista 14 000:sta kävijästä 5% oli aikuisia. Aikuisia, jotka tulivat työyhteisönä liikkumaan, virkistymään ja miettimään asioita yhdessä, nauttimaan hetkestä. Oppimaan jotakin uutta toisistaan ja ryhmässä toimimisesta. Ei yhtään turhaa työtä! Nämä aikuisryhmät tekivät hyvän teon paitsi itselleen, myös suomalaiselle nuorisotyölle, sillä Nuorisokeskus on yleishyödyllinen toimija, jonka tuotot ohjautuvat nuorisotyön kehittämiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti