Sivut

4. helmikuuta 2013

Liikunnan huumaa yhdessä Hymistellen!

Meillä Nuorisokeskus Anjalassa otettiin innolla vastaan haaste valtakunnalliseen Hymis-kampanjaan (www.hymis.fi). Kampanja kestää kaksi kuukautta ja siinä kamppaillaan liikuttavimman työyhteisön tittelistä. Helmikuun ensimmäisen viikonlopun liikuntatuntien perusteella liikkuvia työyhteisöjä löytyy Suomesta paljon! Myös Kouvolan kaupunki on lähtenyt mukaan kampanjaan ja kouvolalaisia joukkueita on mukana runsaasti, hienoa Kouvola!
Nuorisokeskus Anjalassa liikunta on ollut jo pitkään osana arkea ja työntekijöiden jaksamiseen ja hyvinvointiin panostetaan esimerkiksi työpaikkaliikunnan muodossa. Yhteisissä liikuntahetkissä on tehty kaikenlaista, esimerkiksi vesijumpattu, lenkkeilty, suunnistettu, vierailtu kuntosalilla ja pelattu pallopelejä.  Helmikuun kunniaksi tällä viikolla suunnataan porukalla hiihtämään. Olemme myös kokeilleet liikunnan uusia tuttavuuksia, kuten esimerkiksi zumbaa, frisbeegolfia, Kin-ballia ja geokätköilyä.
Työpaikkaliikunta on työyhteisölle mainio tapa sekä kunnon, että yhteishengen kohottamiseen. Liikuntahetken lomassa voi vaihtaa kuulumisia koko työporukan kesken ja ainahan ryhmässä liikkuminen on hauskempaa. Suosittelemme lämpimästi kaikille työyhteisöille yhteisiä liikuntahetkiä!
Kepeää kevättalvea ja liikunnan riemua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti