Sivut

26. maaliskuuta 2013

Kevät

Päivät pitenevät ja aurinko sulattaa lumia, kevät on jo ihan kulman takana. Anjalassa se tarkoittaa kiireisen kevätsesongin alkua. Seuraavan parin kuukauden aikana bussit tuovat Anjalaan kymmeniä koululuokkia viettämään leirikoulua. Koululaiset selvittävät mysteerejä, etsivät kätköjä, palloilevat Anjalan tyyliin, sukeltavat historian pyörteisiin Anjalan aikakoneessa, ja paljon muuta mukavaa. Leirikouluissa tärkeää on seikkailu sekä uudet elämykset ja kokemukset. Leirikoulussa oppiminen on hauskaa!

Kun päästään toukokuuhun, vilinä lisääntyy entisestään. Silloin Anjalassa vierailevat leirikoululaisten lisäksi monet päiväkodit viettämässä retkipäiviä. He pääsevät tutustumaan mm. Harmaan Rouvan satumetsään ja tutkimaan Ötökän arvoitusta Jussi Jäneksen kanssa. Ankkapurhan historiallinen miljöö tarjoaa hienot puitteet satuseikkailuihin.
Myös monet yritykset viettävät keväällä tyhy-päiviä Anjalassa. Ankkapurhan taika toimii niin lapsilla kuin aikuisillakin, aikuisille tarjoamme yhteishengen kohotusta ja puhdasta hauskanpitoa. Meidän aikuistenkin on hyvä muistaa lapsenmielisyys kiireisen elämän keskellä!

Tänä keväänä on siis luvassa jälleen paljon hauskoja hetkiä, kannattaa seurata kuulumisiamme blogissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti