Sivut

24. toukokuuta 2013

Kesää kohti

Toukokuu on Ankkapurhassa täynnä taikaa. Ainakin se on täynnä iloisia lapsia, riemunkiljahduksia, juoksevien jalkojen töminää sekä talvilevolta heränneen luonnon kukoistusta. Harmi vain, että toukokuussa aika on hyvin rajallista. Vasta äsken oli vappu ja nyt jo valmistaudumme vastaanottamaan kevään viimeiset leirikoululaiset.. Vaikea uskoa, että jo ensi viikolla  päättyy huikea kevään leirikoulusesonki ja koulut sulkevat ovensa kesälomien ajaksi.

Tänä keväänä Anjalassa vieraili 37 leirikoulua eri puolilta Suomea. Kaikkiaan siis 1003 leirikoululaista kävi tutustumassa Ankkapurhan alueen taikaan ja tuomassa oman lisänsä tähän kevääseen. Eväänä he vievät mukanaan varmasti kasvun siemeniä ja uusia ajatuksia, hyvää mieltä ja parantunutta ryhmähenkeä. Kesän ajan siemenet saavat kasvaa ja voimistua , sadosta luokka nauttii sitten syksyllä koulutyön jälleen alkaessa.

Ankkapurhassa on oma taikamaailmansa, jota ei olisi ilman meillä vierailevia lapsia ja aikuisia. Tässä taikamaailmassa historia ja nykypäivä sekoittuvat; vanha arvokas kartanomiljöö kaipaa seurakseen uutta kulttuuria ja tämän päivän lapset  hihkuvat riemusta tutustuessaan perinneleikkeihin. Ankkapurhan omaan maailmaan jokainen tuo oman arvokkaan lisänsä omana itsenään.

Kesää kohti kuljettaessa henkilöstö hiljentyy viikonlopun verran rentoutuen ja kohdentaen saamansa tuottavuuspalkinnon henkilöstön hyvinvointiin. Ladatuilla akuilla leirikoulusesonki vaihtuu kesän päiväleireihin ja muuhun leiritoimintaan. Viikon verran vielä saamme nauttia leirikouluelämästä, hyvää kevään viimeistä viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti