Sivut

14. kesäkuuta 2013

Tähtiä syttyi

 
Anjalan kartano heräsi uuteen eloon Tähdet-päiväleirillä, kun roolipelit tempasivat mukaansa  ala-asteikäiset leiriläiset näyttelemään kartanon isäntäväkeä, piikaa, talonpoikia ja sotilaita. Etukäteen kukin oli saanut taustatietoa henkilöhahmostaan ja tälle roolipelin aikana määrätyistä tehtävistä, mutta tarina heräsi todella eloon lasten pukeuduttua ajan henkeen ja eläytyessä näyttelemään oikeassa kartanomiljöössä.  

 
Anjalan kartanomiljöö sai uuden isäntäväen päiväleiriläisten roolipelien ajaksi.

- Toiseen hahmoon astuminen oli jännää ja kivaa! yksi pelaajista kommentoi.
Tähdet –päiväleirillä viikon ohjelmassa olikin erilaisia draamaharjoitteita, näyttelemistä, askartelua ja  myös vähän seikkailua.
Asut veivät oikeaan tunnelmaan.
 Jennina Sippolasta ja  Milla Ummeljoelta odottivat tosissaan juuri kivoja roolipelejä ja hauskoja hahmoja, joita näytellä.
-Me on myös rakennettu metsään maja ja seikkailtu, tytöt kertoivat. 
- Leiri on ollut jännittävä kokemus, tykkäsin eniten roolipeleistä ja kalliolta laskeutumisesta, kertoi kouvolalainen Sirkka.
Vauhtia riitti myös keppihevosten estekilpailussa Nuorisokeskus Anjalan peliareenalla. Keppihepat oli itse rakennettu maalattuja keppejä ja villasukasta täytettyjä hevosen päitä myöten. Areenalla puhtaan ratasuorituksen lisäksi pisteitä jaettiin myös tyylistä ja äänitehosteista.  
 

 

Leiriläisten suusta:

"Tämä oli yksi kesän kohokohdista, jota oli syytä odottaa"

"Tulen ehdottomasti ensi vuonna uudestaan!"

"Sain kivoja ystäviä."

"Oli hyvä, kun oltiin paljon ulkona."

 
Upeat keppihevoset askarreltiin vanhoista villasukista.

 
Estekisoissa ratkaisi aika ja tyyli!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti