Sivut

2. elokuuta 2013

Lahti Soccer reissukuulumiset Peka-00

Kauden päätapahtuma Lahti Soccer on ohi. Sinne mentiin ensimmäistä kertaa bussilla. Ja iso bussi olikin. Pulina ja hölinä valtasivat bussin takaosan jo ennen kuin bussi oli ABC-Amiraalilta ehtinyt poistua. Pojilla tuntui olevan valtavasti asiaa, aivan kuin eivät olisi nähneet vuosiin. Treenithän olivat vasta edellisenä päivänä.

Lahdessa aurinko paistoi lämpimästi. Huoltajat sekoittivat urheilujuomaa pojille, jotta helle ei veisi voittoa. Alkulämmittelyjen jälkeen ensimmäinen peli PeKa Valkoisella joukkueella.Vastassa järjestävän seuran Reipas Raita. Jännityksen täyteisen 40 minuuttisen jälkeen nihkeä 1-0 voitto. Parin tunnin tauon jälkeen vastassa FC Wild. Nimikin oli jo pelottava. ; ) Sen pojat klaarasivat 3-1. Tämähän näytti jo hyvältä.

Sitten oli PeKa Punaisen vuoro näyttää kyntensä. Taistelu oli kovaa mutta FC Reipas Musta oli 3-0 parempi. Henkeä vedettiin pari tuntia ja tsempattiin. Ei ihan riittänyt. AC JäPS voitti kuin voittikin 1-0.

Seuraavana päivänä ilma oli muuttunut, vettä tuli enemmän ja vähemmän. Päivän ottelut alkoivat samalla tavalla, pojat raatoivat ja antoivat kaikkensa mutta FC Ulvila voitti 3-0. Viimeiseen sarjaotteluun pojat latasivat paljon ja puolustivat 0-0. PeKa Valkoisen 1. peli, vastaan KuMu/Sudet joka voitti 3-0. Taisi olla edellisen päivän voitot hiukan mielessä. Toisen pelin pisteet Pallo-Iiroja vastaan tasattiin. Tulos 1-1. Tulos tarkoitti sitä että viimeisenä päivänä pelattaisiin mitaleista.
Aamulla PeKa Punaisten ja Valkoisten peli oli samaan aikaan. Punaisten jumbofinaali sekä Valkoisten välierä. Jännitys oli käsin kosketeltavissa. Joukkueenjohtajana jouduin “koutsaamaan” Punaisten peliä.
Unelmapeliä pojilta, taistelua, tukemista, kaikkensa antamista. Ja niin tietenkin...vastustajalta loisto veto lopussa kohti ylämummoa ja sinne meni. Harmitti tavattomasti koska pojat pelasivat niin hienosti.
Valkoiset tulivat meidän kentälle pelinsä jälkeen. Välierä oli päättynyt 2-0 meille ja finaali kutsui.
Finaalissa vastassa jälleen KuMu/Sudet, kova porukka. En tiedä mitä koutsi oli ennen peliä puhunut mutta pojat puolustivat äärimmäisen hienosti 35 min. Sitten kuin salama kirkkaalta taivaalta ja hiukan paitsiolta haiskahtavasta tilanteesta 1-0 KuMulle. Koutsi muutti samantien peliryhmitustä mutta sekään ei riittänyt.
Vastustaja pääsi aivan lopussa vielä kaunistelemaan numerot 2-0.
Hieno tulos vaikka pojat eivät sitä heti ymmärtäneetkään. Viime vuonna olimme jumboja, nyt jumboja ja kakkosia. Paluumatkalla puheensorina alkoi pikkuhiljaa ja yltyi huippuunsa kun pidimme pienen karkin osto tauon Nesteellä.


Tsemppiä treeneihin PeKa-00

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti