Sivut

25. heinäkuuta 2013

Tervehdys Myllykoskelta!

Kesä on futaajien kiireisintä aikaa. Kevään ja kesän aikana olemme treenanneet ahkerasti ja viikottainen harjoitusmäärä on pojasta riipuen ollut 3-5 harjoituskertaa viikossa. Tähän päälle sitten tietysti pelit, turnaukset sekä tehtävät MyPan edustusjoukkueen peleissä.

Joukkueemme on tällä kaudella pelannut piirisarjaa kahdessa eri tasolohkossa. Molemmissa on tullut kaikenlaista menestystä; voittoja, tasureita ja tappioita. Piirisarjaa pelataan Kaakkois-Suomen alueella. Pisimmillään reissaamme Heinolaan, Lappeenrantaan ja Imatralle.
 
Johannes ja joukkueenjohtaja Inka
uusissa upeissa joukkuevarusteissa


Olemme ottaneet osaa myös useaan turnaukseen. Huhtikuussa pelattiin Myllykoskella Puma-turnaus jossa sijoituimme hienosti toiseksi! Toukokuussa osallistuimme kahdella joukkueella Kevät cuppiin täällä Myllykoskella. Kesäkuussa matkasimme Inkeroisiin Ankkapurha-turnaukseen. Pelasimme kahdella joukkueella, haaste- ja harrastesarjoissa. Ennen harkkataukoa osallistuimme kauden suurimpaan yksittäiseen tapahtumaan, kolmena päivänä pelattuun Lahti Socceriin. Sijoituimme 24 joukkueen sarjassa sijalle 4.

Joukkueemme on kuluvalla kaudella kärsinyt loukkaantumisista ja pitkistä poissaoloista. Päätyipä maalivahtimme leikkauspöydälle astikin. Onneksi olemme saaneet kokoonpanoomme täydennystä nuoremmista ikäluokista.

Nyt lyhyen treenitauon jälkeen olemme palanneet kentälle ja jatkaneet treenejä. Piirisarjan syyskierros käynnistyy vielä Heinäkuun aikana ja elokuussa pelataan jälleen kolmipäiväinen kotiturnaus. Lisää http://www.mypajuniorit.fi/joukkue4294Tervetuloa Saviniemen stadionille 9.-11.8. nauttimaan turnaustunnelmasta!

MyPa:n edustajat Lahti Soccer  - turnauksessa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti