Sivut

18. syyskuuta 2013

Valintojen vaikeudesta kohti onnistumisen iloa!

Nuorisokeskus Anjalan www-sivujen uudistustyö on vihdoin valmis ja uusiutuneet sivut julkaistu. Toivomme todella, että myös sivuston käyttäjät tykkäävät lopputuloksesta yhtä paljon kuin me!

Etukäteen oli vaikea arvata, miten paljon erilaisia valintoja projektiin sisältyi. Miten haluamme kertoa laajasta toiminnastamme? Keskuksen erilaiset käyttäjäryhmät toivat myös pohdittavaa, kenelle viestitään ja miten. Entäpä mitä tulevaisuuden suunnitelmista ja kartanon vielä epävarmasta kohtalosta kerrotaan?

Selvää oli lopulta vain se, että halusimme paljon kuvia sivustolle kertomaan toiminnastamme. Ja nimenomaan aitoja kuvia aidoista tilanteista, elämänmakuisina ja -näköisinä! Yhtään lavastettua otosta ei siis sivustolta löydy, vaan sieltä on hyvä mahdollisuus bongata itsensä tai lapsensa, jos on meillä vieraillut. Onneksi olemme olleet kaukaa viisaita ja pyytäneet vierailijoilta kuvausluvat jo vuosien ajan, joten projektin aikana ei mennyt aikaa lupien metsästämiseen. Ja onneksi meillä on ollut paljon ihania, aitoja iloisia ilmeitä kuvattavana tässä vuosien varrella!

Toinen selkeä valinta oli se, että tekstiä karsitaan reilusti edellisen sivuston määrästä. Sivustolla halutaan virittää kiinnostus sen sijaan, että ahdamme kaiken tiedon valmiina informaationa ruutuun. Meiltä saa aina kysyä lisää! Toivottavasti kaikki olennainen tieto kuitenkin sivustolta löytyy.

Sivuston visuaalisesta ilmeestä kuuluu kiitos Nitro Id:n luovalle porukalle. Upeaa kouvolalaista osaamista! Ja hyvä meidän oma sisällöntuottajaporukkamme täällä - iso kiitos ideoiden kopittelusta, aidosta yhteispelistä ja ennen kaikkea sitkeästä tarmosta jolla sivusto puurrettiin kasaan!

Käykää kurkkaamassa uudet sivut tutussa osoitteessa www.nuorisokeskusanjala.fi ja kommentoikaa ihmeessä meille; puuttuuko jotain? Kaipaisitko jostain vielä lisää tietoa?
 www.nuorisokeskusanjala.fi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti