Sivut

11. marraskuuta 2013

KooKoo D-00 kuulumisia

Juttusarjassa KooKoo:n jääkiekkojoukkue kertoo joukkueen panostuksesta ravintoon, monipuoliseen talviharjoitteluun sekä kuulumisia junioreiden taitokartoituksesta. Nuorisokeskus Anjala tukee viittä Kymenlaaksolaista kummijoukkuetta ja KooKoo Kouvolasta on yksi näistä joukkueista.

KooKoo

Syksyn alkusarjat on KooKoo D-00 osalta pelattu ja nyt on taukoa peleissä ja saame hieman hengähtää. Osallistuimme kahdella joukkueella Kymi Saimaan aluesarjoihin. White pelasi AA ja Black ylempää AAA sarjaa. Sijoitus molemmissa oli hieno toinen!

Bussimatkailu on pojille tullut tutuksi. Sarjoissa on vierailtu pelaamassa Kotkassa, Haminassa, Inkeroisissa, Lappeenrannassa, Kangasniemellä, Pieksämäellä, Varkaudessa, Savonlinnassa, Joensuussa ja Kuopiossa. Lisäksi Black on osallistunut ylialuepeleihin Espoossa. Ehkä mukana olevat joukkueet jatkossa hieman muuttuvat esimerkiksi tasotarkistusten kautta, mutta samoissa sarjoissa meillä on tarkoitus jatkaa pelaamista.

Harjoituksiin on jääharjoitteiden lisäksi haettu vaihtelua salibändyn, koriksen ja painisalien puolesta. Lisäksi Kouvolan Martat opettivat pojille, kuinka tehdään terveellisiä välipaloja. Harjoitus , ravinto ja lepo ovat tietenkin ne asiat, jotka pitää saada tasapainoon jo nuorena.

Osa pojista on päässyt näyttämään taitojaan alueen junioreiden kartoitustilaisuuksissa. Näissä katsastetaan junnuja aina valtakunnan tasolle ja myöhemmin aina ensimmäisiin maaotteluvalintoihin asti. Näin nuorilla junioreilla on tietenkin vielä kaikilla mahdollisuus iän ja taitojen karttuessa päästä vaikka kuinka pitkälle urheilu-urallaan. 

D-00 junioreista on muutama poika syksyn aikana pelannut myös -99 joukkueessa. Tarve tukea jatkossakin -99 joukkuetta näyttää kasvavan. Tämä lisää haasteita seuralle ja D-00 joukkueelle, kuinka saadaan sopivasti porukkaa jokaiseen tulevaan otteluun. Monet tapahtumat ja pelien järjestelyt ovat pitäneet myös vanhemmat kiireisinä.

Erittäin tapahtumarikas syksy D-00 joukkueessa alkaa kääntyä talveksi joka luonnonjäineen ja lumineen antaa lisää mahdollisuuksia ja sisältöä urheilija junnujen elämään. Odottelemme mielenkiinnolla kauden jatkoa!T- KooKoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti