Sivut

6. marraskuuta 2013

PeKa - 00 kuulumisia

Juttusarjassa vuorostaan Peli Karhut kertovat loppukauden suunnitelmistaan ja hiukan tulevistakin. Nuorisokeskus Anjala tukee viittä Kymenlaaksolaista kummijoukkuetta ja Peli Karhut Kotkasta on yksi näistä joukkueista.


Joukkueenjohtaja Jani-Matti Tujula kertoo kauden kuulumiset:
"Kausi on loppunut ja se meni hiukan vaihtelevasti. Punainen joukkue jäi lohkonsa jumboksi ja Valkoinen joukkue putosi viimeisen kierroksen tappion myötä kakkos-sijalta neljänneksi, kultainen ananas, kuten sanonta kuuluu..Treenitauko alkaa viikonloppuna ja jatkuu marraskuun ajan. Halliharkkoihin seuraavaksi.


Treenit vedetään syksyn tullen sään mukaisissa varusteissa ulkokentällä

Nyt valmistaudumme joukkueen päättäjäisiin jotka pidetään Luovissa lauantaina 9.11. Sinne on kutsuttu myös pelaajien vanhemmat, siskot, veljet, kissat & koirat. Jaetaan palkintoja sekä syödään ja naatitaan. Käymme siellä tietenkin myös kautta läpi sekä annetaan/otetaan risuja&ruusuja.
Ilmoittauduimme myös kahdella joukkueella futsal-sarjaan joka pienen osallistumismäärän vuoksi pelataan turnaus luontoisesti. Kerrasta poikki siis. No, joukkueita on yhteensä neljä josta kaksi on meidän joukkueita..Mitali on siis varma. Leveä hymy
Saimme myös neljä haminalaista poikaa riveihimme. Itse en ole heitä vielä tavannut, mutta ekojen treenien jälkeen kysyin pojaltani minkälaisia ne Haminan pojat ovat? “Ihan sika hyviä” oli vastaus. Aivan loistavaa, joukkueen taso nousee entisestään. Joillekin pelipaikoille voi tulla jopa kilpailua, tervettä sellaista."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti