Sivut

9. syyskuuta 2014

KooKoo C 2 - kuulumisia menneestä kesästä, leiripäivistä ja tulevasta kaudesta


D- junnukaudet saatiin päätökseen  maaliskuussa. Heti huhtikuussa aloitettiin C- junioreina rakentamaan peruskuntoa kohti tulevaa kautta. Oli kuiva- ja  jääharjoituksia sekä pelaajien fyysinen kunto tarkastettiin erilaisin testein. Samalla pidettiin uusille tulokkaille kahden päivän Try In-tilaisuus. Päivien päätteeksi moni kymenlaaksolainen poika halusikin tulla mukaan KooKoon rinkiin pelaamaan ja harjoittelemaan. Kun kaikki viime kaudella mukana olleet pojat jatkavat pelaamista, on koossa hyvä määrä pelaajia josta saadaan kaksi hyvää joukkuetta eri tasoisiin sarjoihin.

Kesällä pidettiin taukoa jäältä ja heinäkuussa oli omatoimijakso jossa harjoiteltiin annettujen ohjeiden mukaan sekä keskityttiin muihin harrastuksiin kuin kiekkoon.

Varsinainen kauden aloitus pidettiin tutusti Anjalan nuorisokeskuksella 1.-2.8. Tämä olikin hyvä tapa ryhmäyttää uudet ja vanhat pelaajat. Parina päivänä oli luentoja , kilpailuja, palloilua, Anjalan Tarzania ja saunomista. Leiripäivät on loistava tapa tutustuttaa uudet ja vanhat pelaajat toisiinsa.
Kiitos Nuorisokeskus Anjalalle järjestelyistä!

Kilpailullinen kausi avattiin elokuun lopulla järjestetyllä kahden päivän turnauksella Kouvolan hallilla.  Vierailevat joukkueet olivat: JYP, HPK, Blues(kahdella joukkueella), Karhu-Kisssat ja Viikingit. Tuloksena oli kotijoukkueelle hopeaa ja pronssia. Hyvä tulos pojilta kovassa seurassa! Vanhemmat tekivät pitkät päivät molempina päivinä ja ennakkojärjestelyt veivät useamman viikon.
Vieraita saatiin myös Nuorisokeskukselta pelejä katsomaan, mukava juttu sekin.

Joukkueista Black osallistuu valtakunnallisten sarjojen karsintaan. Black on jo aloittanut sarjapelit yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. White osallistuu Kymi-Saimaan sarjaan ja aloittaa ottelut ensi viikonloppuna.

Nyt kun sarjat saadaan molempien joukkueiden osalta käyntiin taitaa seuraavien 8 viikon aikana olla yksi viikonlopun päivä  jolloin kummallakaan joukkueella ei ole pelejä, joten toimintaa ja matkustamista riittää, koulun ja harkkojen välissä.
Kotihallina KooKoo C2:lla on Kuusankosken halli.  Tervetuloa seuraamaan vauhdikasta junnukiekkoa meidän peleihin!

Hockey ain´t just a game, it´s way of life !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti