Sivut

26. elokuuta 2014

FC Jenga - Kummijoukkueen kesäkuulumisia

Nuorisokeskus Anjala tukee kuutta Kymenlaaksolaista kummijoukkuetta ja salibandyseura FC Jenga on yksi näistä joukkueista. ” Uudenlaisessa ympäristössä toimiminen joukkueena erilaisten haasteiden parissa vahvistaa pelaajien luottamusta itseensä ja joukkuetovereihinsa.”

Salibandyseura FC Jengan D2-poikien joukkue valmistautuu jo täydellä teholla alkavaan sarjakauteen. Kesän ajan rakennettiin kestävyysominaisuuksia ja lihaskuntoa ulkoharjoituksilla. Viilenevien säiden myötä pojat kaivoivat taas mailat ja pelikengät komeroista ja siirtyivät lajiharjoitteluun sisätiloihin.

Joukkuehengen vahvistamista ja itsensä ylittämistä koettiin torstaina 14.8. Vierumäen Flowparkissa.  Pojat pääsivät kiipeilemään haastaville yläköysiradoille. Korkeuksissa seikkaileminen vaati paitsi pelkojen voittamista myös raakaa lihasvoimaa. Erilaisten tehtävien suorittaminen onnistui joukkuekavereiden tuella ja kannustuksella hienosti.  Jokaiselle löytyi sopivia haasteita, ja välillä oli mahdollisuus myös hengähtää hetki nauttimalla pitkistä vaijeriliu'uista. Vierumäeltä palasi Kausalaan joukkueellinen iloisia ja punaposkisia poikia!

Ennen varsinaisten sarjapelien alkua pojat lähtevät mittaamaan pelitaitojaan Pyhtäällä ja Espoossa järjestettäviin turnauksiin. Valmentajillakin on oiva tilaisuus tarkkailla eri kentällisten toimivuutta ja pohtia, mitä erityistaitoja olisi vielä syytä harjoitella ennen tosikoitoksia.

Toinen tarkkailun mahdollisuus on Nuorisokeskus Anjalan järjestämä ryhmäytymispäivä syyskuun puolivälissä. Uudenlaisessa ympäristössä toimiminen joukkueena erilaisten haasteiden parissa vahvistaa pelaajien luottamusta itseensä ja joukkuetovereihinsa.

Jengan pojat odottavat tulevia koitoksia innolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti