Sivut

21. helmikuuta 2017

Kummijoukkueemme Team Silver Pearl


Nuorisokeskus Anjala tukee kuutta Kymenlaaksolaista kummijoukkuetta ja muodostelmaluistelujoukkue  Team Silver Pearl on yksi näistä joukkueista. 


Ensimmäinen esiintyminen ja kauden teeman paljastus tapahtui Helmipäivässä 6.11.2016 Lumon-Areenalla, jossa kaikki KooKoo Jäätaitureiden muodostelmaluistelujoukkueet esittivät ohjelmansa ensimmäistä kertaa kisa-asuissaan. Tunnelma oli aluksi jännittynyt ja lopulta iloinen. Yleisöä oli paikalla runsaasti – yhteistyökumppaneita ja tietenkin sukulaisia ja perheenjäseniä.

Kisakausi alkoi 20.11.2016 Riihimäellä järjestetyissä kutsukisoissa. Team Silver Pearl nappasi hienosti hopeaa heti ensimmäisessä kisassaan! Tästä oli hienoa aloittaa kisakausi. Esiintymisvarmuutta haettiin lisää vielä KooKoon Liiga-peliesiintymisestä ison yleisön edessä.
Muodostelmaluistelun tulokkaiden neljännen lohkon 1. kilpailu järjestettiin Lappeenrannassa Kisapuiston jäähallissa. Tulokasjoukkue Team Silver Pearlin esitys oli erittäin hyvä, siisti ja eheä kokonaisuus. Tytöt puhalsivat hyvällä yhteishengellä ohjelman läpi ja tulokkaat sijoittuivat upeasti hopealle pistein 65,76. Voiton vei Järvenpään Team Ice Flakes ja pronssia sai järjestävän seuran Sweet Illusions.
Ennen joululomaa järjestettiin koko seuran yhteinen Joulunäytös 5.12. illalla. Siellä esiintyi myös Team Silver Pearl omalla kisaohjelmallaan.
Tampereen Hakametsän jäähallissa kisattiin sunnuntaina 15.1.2017 Tapparan Taitoluistelun järjestämät Muodostelmaluistelun Kansallisten sarjojen Kutsukisat. Team Silver Pearl tuli hienosti kolmanneksi pistein 45,33. 

Tulokassarjassa luisteli kahdeksan joukkuetta. Valmentajat Anna Nöjd ja Elina Isaksson olivat tyytyväisiä seuran nuorimpien joukkueiden suorituksiin: "Tulokkaat esittivät Pelimaailma -ohjelmansa nauttien, hymyssä suin ja hyvällä asenteella. Ohjelman kuviot onnistuivat hyvin ja vauhdikkaasti. Kehitystä on tapahtunut valtavasti molemmilla joukkueilla eli suunta on oikea loppukauden kisoja ajatellen."


Keskiviikkona 18.1.2017 päästiin jälleen ison yleisön eteen KooKoon Liiga-pelin ensimmäiselle erätauolle esiintymään. Esiintyminen sujui jo rutiinilla. Lauantaina 28.1.2017 matkasivat KooKoo Jäätaitureiden kolme juniorijoukkuetta Savon sydämeen, Kuopioon, Itäisen-, Kaakkoisen- ja Hämeen aluemestaruuskilpailuihin. Suloiset silverit luistelivat pirteästi ja iloisesti kovatasoisessa tulokassarjassa. Team Silver Pearlin kuviot olivat siistejä ja vauhdikkaita. Tällä kertaa reipas suoritus riitti viidenteen sijaan. Matka oli pitkä ja bussissa tuli istuttua enemmän kuin tarpeeksi. Onneksi päästiin pitämään muutamia jalottelutaukoja ruokailujen lisäksi. Hienosti tytöt tsemppasivat ja paluumatkalla päädyttiin jo laulamaankin kaikki yhdessä!Lauantaina 11.2.2017 kisattiin Turun Riennon Taitoluistelun isot kansallisten sarjojen muodostelmaluistelujoukkueiden 2. valintakisat Turussa (samanlaiset kuin Kouvolassa syksyllä) ja menestystä Kouvolaan tuli jälkeen. Majoituspaikassa tapahtuneesta yöllisestä palohälytyksestä huolimatta tulokasjoukkue Team Silver Pearl luisteli varmalla luistelullaan tiukassa 19 joukkueen sarjassa sijalle 10. Kisoihin matkattiin bussilla edellisenä päivänä (että joukkue olisi hyvin levännyt) ja koko reissu olikin melkoinen seikkailu yöpymisineen huoltotiimin kanssa sekä palohälytyksineen. Onneksi hälytys oli väärä! Aamulla haukottelivat sekä tytöt että huoltajat. Reippaana jaksettiin kuitenkin koko pitkä päivä.


Jäljellä on vielä kaksi kisaa: Porvoon kutsukisat ja loppukisat Espoossa maaliskuussa. Toivotaan joukkueen pysyvän terveenä ja jatkavan iloisena kauden loppuun asti. Kevätnäytös esitetään huhtikuun alkupäivinä ja sen jälkeen aletaan suunnittelemaan ensi kauden joukkueiden kokoonpanoja ja tietenkin kauden päättäjäisiä.Ryhmäytyspäivässä Team Silver Pearl ja Nuorisokeskus Anjalan ohjaaja PetriKIITOS NUORISOKESKUS ANJALA! 
Meillä on aina niin mukavaa 
kun vierailemme luonanne!

Team Silver PearlEi kommentteja:

Lähetä kommentti