Sivut

23. helmikuuta 2017

Titaani - Juniorit joukkue E2


Nuorisokeskus Anjala tukee kuutta Kymenlaaksolaista kummijoukkuetta ja jääkiekkoilijat Kotkan Titaanit on yksi näistä joukkueista. 

Kausi 2016 – 2017

Syyskuun 4. päivä matkasimme koko porukan voimin Heinolaan pelitälleihin. Muita mukana olleita joukkueita oli PH - United, Kapa-80 ja Hunters. Joukkueemme oli mukana yhdellä joukkueella ja pärjäsi mainiosti ja sijoittui turnauksessa toiseksi, taipuen PH - Unitedille finaalipelissä voittomaali kilpailussa.

Kotiturnaus järjestettiin seuraavana viikonloppuna 10.9. kauniissa aurinkoisessa säässä. Kotijoukkueita turnauksessa oli kaksi ja vieraita saimme mm. Järvenpään Haukat, LiTi KiekkoTiikerit, Porvoon Hunters, Pitäjämäen Tarmo.
Turnaus sujui kummaltakin Titaani joukkueelta menestyksekkäästi. Joukkueen ensimmäinen oma kotiturnaus oli kaikille varsin opettavainen, ja talkooporukalle eli meille vanhemmille mukava hetki tutustua toisiimme turnauksen vilskeessä.
Hyvin nukutun yön jälkeen sunnuntaina 11.9. Kotkassa isännöimme 2007 syntyneiden Kymin kiekkopäivät. Kiekkopäivien tarkoituksena oli saada pelaajille kokemusta ja valmistautua kauden sarjapeleihin. Joukkueiden pelaajat, sekä valmentajat ja huoltajat, oli sekoitettu ja jaettu NHL:n mukaan nimettyihin joukkueisiin: New York Rangers, Chicago Blackhawks, Montreal Canadiens, Toronto Maple Leafs, Boston Bruins.

Kiekkopäivien ehdotonta rikkautta ja antia oli tutustuminen eri joukkueiden pelaajiin ja pelata täysin uudenlaisessa kokoonpanossa, vieraan valmentajan ja vieraiden huoltajien kanssa. Ihan parasta kauden aloitusta, yli joukkuerajojen! Kiekkopäivien jälkeen olimme monta elämystä, kokemusta ja kaveria rikkaampia.

18.9.2016 Haminassa oli 2006 syntyneiden Kymin kiekkopäivät. Mukana AaKoo, IittiHockey, KooKoo, Ky-80 ja Titaanit. Ja pelaajajako samalla idealla kuin edellisviikonlopun kiekkopäivillä.
Lokakuussa käynnistyi tiivis harjoittelujakso. Harjoituksia keskimäärin neljä kertaa viikossa sekä sarjapelit lisäksi. Kiekkoilua täydellä teholla ja sydämellä, unohtamatta levon tärkeyttä.

Marraskuussa oli aika yhteisille pikkujoululle. Pelaajat pääsivät testaamaan taitojaan keilaradalla ja pitämään yhdessä hauskaa. Keilailun päätteeksi herkuttelimme maittavilla hampurilaisaterioilla.


Valmennuksen mietteitä kuluneesta kaudesta:

Joukkue vahvistui kauden aikana, kolmella uudella pelaajalla. Uudet pelaajat harjoittelevat kevätkaudella ja ovat ensi syksynä kauden alkaessa täydessä terässä joukkueen mukana peleissä ja turnauksissa.

Kauden harjoitukset painottuivat luisteluun, liikkuvuuteen ja laukaukseen kolmen L:n periaatteeseen. Näitä harjoitteita toistettiin erilaisin menetelmin ja eri välineitä hyödyntäen. Pelaajien luistelutaito on harjoitteiden myötä kehittynyt ja voimaa sekä liikkuvuutta on tullut huomattavasti lisää.
Myös taitovalmennus on saatu mukaan harjoitteluohjelmaan.

Valmennus on korostanut alkulämmittelyn lisäksi myös loppuvenyttelyä ja sen tärkeyttä kasvun ja lihasten kehityksen tueksi. Venyttelyllä on ollut positiivisia vaikutuksia ja pelaajien erilaiset lihasvammat, revähdykset yms. ovat olleet minimaalisia ja pienistä vammoista toipumiset nopeita.

Terveelliset välipalat ja levon tärkeys, ovat osa pelaajiemme arkea. Turnauksiin ja peleihin joukkue on hankkinut pelaajille terveellisen välipala esimerkin, johon lukeutuu mm. pähkinät, hedelmät, yms.

Kevätkausi tullaan päättämään huhtikuussa, omaan kevät turnaukseen.
Tämän jälkeen siirrytään kesälomalle unohtamatta kesäkauden treenausta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti