Sivut

20. huhtikuuta 2017

Kummijoukkueen kuulumisia!


Nuorisokeskus Anjala tukee kuutta Kymenlaaksolaista kummijoukkuetta ja jalkapalloiluseuran juniorit Sudet on yksi näistä joukkueista. 

Suden poikien talviharjoittelun katsaus. Talvikausi katsottiin alkaneeksi 1.9.2016 vaikka silloin oli vielä pari piirisarjan peliä pelaamatta. Joukkueen vahvuuteen kuuluu tällä hetkellä 23 pelaajaa. Syksyllä pari poikaa jäi tauolle ja pari uutta poikaa tuli mukaan toimintaan. Mukaan mahtuu vieläkin. Taustahenkilöitä meillä on tällä hetkellä 2 valmentajaa, huoltaja, joukkueenjohtaja, taloudenhoitaja, varustevastaava ja tapahtumavastaava.

Harjoituksia talvikaudella meillä on ollut yhteensä 54 kertaa joissa keskimäärin on käynyt 16 pelaajaa. Oheisharjoituksia meillä on ollut 15 ja niissä on keskimäärin käynyt 12 pelaajaa. Osa pelaajista harrastaa muitakin lajeja kuten jääkiekkoa, salibandya, pesäpalloa, yleisurheilua ja musiikkia. Harjoitusotteluita meillä on 3 kertaa joissa on keskimäärin ollut 17 pelaajaa mukana. Turnauksia talvikaudella ollut 13 joissa on keskimäärin ollut 9 pelaajaa mukana.

Harjoittelupaikkoina meillä on talvikaudella ollut Sami Hyypiä areena ja Vahteromäen koulu. Sami Hyypiä areenalla harjoitellaan huhtikuun loppuun saakka. Huhtikuussa jo aletaan siirtymään ulkokentille harjoittelemaan.


Tulevalla sarjakaudella joukkue pelaa Palloliiton Kaakkois-Suomen piirin P11 Ykkonen ja Kakkonen sarjoissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti