Sivut

15. maaliskuuta 2019

Nuorissa on tulevaisuutemme!


 
Ankkapurhassa on valmistauduttu tulevaan Asuntomessukesään mm. rekrytoimalla kesätyöntekijöitä. Viime kesänä saimme hyviä kokemuksia kesäduunareista, kun olimme mukana Kouvolan kaupungin 9.-luokkalaisten työllistämiseen liittyvässä kampanjassa. Kokemuksesta innoittuneina päätimme tulevana kesänä palkata parikymmentä 15-18-vuotiasta kesäapulaisiksi.

Saimme 83 työhakemusta. Ja millaisia hakemuksia! Valintaraatimme oli todella positiivisesti yllättynyt hakemusten laadusta. Toisaalta hävettää todeta, että suurin osa hakemuksista päihitti ammattilaisten hakemukset. Olimme juuri ennen tätä rekrytointiprosessia hakeneet sekä nuorisotyöntekijöitä että ammattilaisia kahvila- ja keittiötyöhön ja saimme hakemuksia kaikkialta Kymenlaaksosta… 

Työhaastattelut pidettiin ryhmähaastatteluina, ja tietysti hyödyntäen Nuorisokeskus Anjalan parasta osaamista kartoitimme yhteistyötaitoja. Oli ilo seurata miten ryhmä toimi yhdessä ja taisi nosturimme avulla rakentaakin toistaiseksi korkeimman tehtävässä näkemämme tornin.
Meillä Kouvolassa on todella upeita nuoria, meillä on siis loistava tulevaisuus edessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti