Sivut

31. tammikuuta 2013

Pelaa joukkueena - Tukea harrastamiseen!


Nuorisokeskus Anjala on yksi kymmenestä nuorisokeskuksesta Suomessa. Valtakunnallisilla nuorisokeskuksilla on yleishyödyllinen ja yhteiskunnallinen tehtävä tukea lasten ja nuorten hyvää elämää. Nuorisokeskukset tarjoavat elämyksellisen, turvallisen ja kehittävän toimintaympäristön. Nuorisotyön ja kasvatuksen erityisosaamisellaan nuorisokeskukset tukevat nuorten osallisuutta sekä kasvua ja kehitystä kohti aktiivista kansalaisuutta. Valtakunnallisten nuorisokeskusten asiantuntijuus nojaa toimintaan lasten ja nuorten kanssa, yhteistyöhön kuntien, koulujen ja järjestöjen kanssa sekä asemaan Opetus- ja kulttuuriministeriön kumppanina osana valtakunnallista nuorisopolitiikkaa.
Me Anjalassa haluamme arvojemme mukaisesti vahvistaa lasten ja nuorten keskinäisen yhteistyön ja joukkuehengen kehittymistä. Siitä syystä olemme päättäneet kohdistaa vuoden 2013 markkinointibudjetista varoja lasten ja nuorten harrastustoimintaan ja etsimme yhteistyöhön sopivia joukkueita Kymenlaakson alueelta. Yhteistyöhön valituille joukkueille tarjoamme sekä taloudellista että kasvatuksellista tukea. Tuen piiriin valituille joukkueille on luvassa muun muassa toimintapäivä Nuorisokeskus Anjalassa. Päivän ohjelmaan kuuluu erilaisia ryhmätehtäviä ja ripaus seikkailuakin on mukana.
Tuki on kohdennettu ensisijaisesti v.2000-2002 syntyneille joukkuelajien harrastajille. Kaikki seurat Kymenlaakson alueella voivat hakea tukea. Yhteistyöstä kiinnostuneet joukkueet voivat lähettää vapaamuotoisen hakemuksen, jossa esitellään joukkue ja perustelut valintanne tueksi sekä asioita, jotka joukkue haluaisi toimintapäivänsä tavoitteiksi. Hakuaika Nuorisokeskus Anjalan yhteistyöjoukkueeksi päättyy 28.2.2013. Hakuaikaan mennessä saapuneista hakemuksista valitsemme mukaan viisi joukkuetta. Hakemukset tulee lähettää Nuorisokeskus Anjalan vapaa-ajanohjaajalle Minna Niemiselle, joka vastaa myös mielellään kaikkiin asiaa koskeviin tiedusteluihin. Lisätietoja hakemisesta ja yhteystiedot nettisivuillamme www.nuorisokeskusanjala.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti