Sivut

13. helmikuuta 2019

Hiihtokoulussa treenataan hyvässä hengessä ja pilke silmäkulmassa

Nuorisokeskus Anjala tukee seitsemää Kymenlaaksolaista kilpa- ja harrastusryhmää. Anjalan Liiton hiihtokoululaiset ovat yksi näistä kummijoukkueista. 

Anjalan Liitto tarjoaa monenlaisia harjoituksia niin eri ikäisille kuin eri tasoisillekin. Talvisin on tarjolla monenlaisia hiihtoharjoituksia, jumppaa sekä hiihtokoulua. Muina vuodenaikoina on mukana myös monia muita harjoitusmuotoja, kuten suokävelyä, juoksua, pyöräilyä ja sauvakävelyä.

Nanna ja Hilma Hyyrynen viihtyvät Anjalan Liiton tarjoamissa monipuolisissa harjoituksissa. Tytöt kertovat, että treeneissä tehdään talvisin pitkiä lenkkejä ja kilpailuihin valmistavia harjoituksia. Hyyrysten mielestä parasta on, kun yksilölajia voi treenata hyvässä porukassa, ja aikakin menee lähes huomaamatta.
Topias Zerni kertoo viihtyvänsä Hyyrysten tapaan Anjalan Liiton harjoituksissa. Topiaskin painottaa treenien monipuolisuutta, mukavia treenikavereita ja hyvää ryhmähenkeä. Hänen mukaansa valmentajilla on hyviä ideoita, joita sitten erilaisissa hiihto- ja jalkatreeneissä toteutetaan.

Kummijoukkueena oleminen mahdollisti nuorille mukavan ryhmäytymispäivän viime kesänä. Kun kyseessä on rankka ja paljon harjoituksia vaativa yksilölaji, on hyvä muistaa pitää tietynlainen pilke silmäkulmassa. Ryhmäytymispäivä opetti nuorille, että on erilaisiakin tapoja tehdä harjoituksia ja aina ei tarvitse olla niin tosissaan. Päivän aikana saatiin myös korotettua ryhmähenkeä, joka on näkynyt muissa yhteisissä harjoituksissa.

Viimeisenä vielä videomateriaalia yhdestä junnujen harjoituksesta. Edellä mainitut asiat tulevat hyvin esille hauskan ilmapiirin omaavasta videosta.
“Junioreiden kanssa hämärä hommia! 
Pari tuntia meni kuin siivillä ja hauskaa tuntui olevan. 
Aina ei tarvii painella hampaat irvessä ja veren maku suussa.” 


Kiitos Nuorisokeskus Anjala toimivasta ja mukavasta yhteistyöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti