Sivut

14. lokakuuta 2019

Karhulan urheilijat Karhukoplan ryhmäytymispäivä


Karhukopla oli viettämässä ryhmäytymispäivää elokuussa, tässä yhden ryhmäläisen mietteitä päivästä:

Olimme Karhukoplan kanssa Anjalassa ryhmäytymispäivässä. Meidän ohjaajana oli Siiri. Ensimmäisenä meillä oli vuorossa verkkopolku, jossa piti selvittää oikea reitti. Toiseksi me oltiin formulapalloa. Sitten jatkettiin Siirin perässä metsälabyrinttiin, siellä me oltiin kuvametsästystä. Siiri jakoi meidät kahteen ryhmään, että voidaan vähän kilpailla. Tiimit olivat punainen ja sininen, siniset voitti. Labyrintissä toinen tehtävä oli sellainen, että piti hakea oman värisestä linnunpöntöstä kirjaimia, joista muodostettiin sanoja vihjeiden perusteella. Siinä punainen tiimi oli nopeampi. Viimeinen tehtävä ennen ruokailua oli että, samoista linnunpöntöistä piti hakea erivärisiä nappuloita ja löytää vihje joka kertoo mihin väri järjestykseen nappulat pitää laittaa.




Sitten meillä oli ruokailu, ruoka oli hyvää. Kun kaikki oli syönyt, niin meillä oli vähän aikaa vapaa-aikaa. Vapaa-ajan jälkeen me mentiin matalaharjoiteradalle kiipeilemään ja katsomaan onko hyvä tasapaino. Se oli kaikkien mielestä kivaa. Vielä viimeisenä kerrottiin mielipiteitä siitä päivästä ja sitten me lähdettiin kotiin.





Muutama huomio joita valmentaja teki ryhmästä:
Ryhmäytymistehtävien aikana ryhmästä löytyi paremmin yhdessä tekemisen meininki. Lisäksi vastuunotto ja -tunto kasvoi. Alussa jokainen vähän yritti itse selvitä, mutta lopussa jo ymmärsivät että yhteistyöllä homma hoituu paljon sujuvammin.

Parasta ryhmäytymispäivässä oli varmasti yhdessä tekeminen ja raitis ilma. Ryhmäytymispäivä oli erilainen treenipäivä, jossa saatiin elämyksiä ja oppia. Päivä toimi samalla pitkän kesän kilpailukauden päätöstapahtumana, josta jäi varmasti monelle hyvä mieli ja hyvät muistot.

Kiitos ryhmäyttämisestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti