Sivut

30. huhtikuuta 2014

Kummijoukkue KooKoo kertoo kuulumisiaan

KooKoo D-00 sai vaiherikkaan kauden loppuun maaliskuun lopulla ja  uuteen C-00 kauteen valmistautuminen on jo aluillaan.

Kausi 2013-2014 piti urheilullisesti sisällään kaikkea mitä juniorikiekko sisällään voi pitää.
Osallistuimme kahdella joukkueella Kymi –Saimaan ja valtakunnan sarjoihin, sekä autoimme KooKoo’n -99 joukkuetta suoriutumaan paremmin omista haasteistaan. Yhteistoimintaa oli myös Savo-Karjalan alueen kanssa ja joskus pelimatkat olivat melko pitkiä, Joensuu, Kuopio , Seinäjoki akseli ja sen eteläpuoli tulivat tutuiksi. Bussissa istuttiin melkein yhtä paljon kun pelattiin pelejä. 

Voittoisa White kauden lopputurnauksessa
Kauden aikana tuli niin menestystä ja kirveleviä tappioita, kaikki nämä kuuluvat junnu urheilijan arkeen. Kauden kohokohtina jäi päällimmäisenä mieleen  kolme asiaa: Ensinnäkin 6 joukkueen poikaa valittiin Jääkiekkoliiton Pikku-Pohjola – leirille joka on esi aste maajoukkuevalinnoille. Ensimmäinen -00 syntyneiden maajoukkuevalinta tulee eteen ensi kaudella ja tässä on nyt meidän pojilla hyvät lähtökohdat. Toisena menestys tuli Kymi –Saimaan ja Savo- Karjalan sarjan lopputurnauksessa jossa White vei lopputurnauksessa voiton. Ja kolmantena tietenkin se hieno kehitys joka joukkueessa ja yksilöissä tapahtui!

Vielä ei tiedetä tuleeko joukkueeseen uusia poikia ensi kaudella, mutta kukaan vanhoista ei ole ilmoittanut lopettavansa. Kauden lopussa järjestetyssä kartoituksessa kävi näytillä useampikin poika  naapuriseuroista,  jotka olisivat kiinnostuneita liittymään KooKoo’hon  uuden kauden alkaessa. Joukkueen valmennus muutti muotoaan jo kauden aikana ja nyt uuteen kauteen käydään uuden päävalmentajan Kotron Arin johdolla. Ollaan tyytyväisiä kun valmennusasia selvisi näin hyvässä vaiheessa. Kesän harjoitusohjelmat ovat jo pääpiirteissään selvillä ja C-ikäluokan kyseessä ollessa otetaan taas uusi askel kohti kilpaurheilua. Tämä tuo omat haasteet ja tavoitteet harjoitteluun.

Meidän poikia Pohjola leirillä
Palataan asiaan kunhan kesäharjoittelu kääntyy kauden alkuun ja silloin D-00 kuulumiset vaihtuvat C-00 kuulumisiksi!  Yksi kauden aloitukseen liittyvä kohokohta tulee olemaan päivän leiri Inkeroisissa ja illanvietto Nuorisokeskus Anjalassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti