Sivut

11. huhtikuuta 2014

Kummijoukkueet

Nuorisokeskus Anjalan uudet kummijoukkueet toivotettiin tervetulleeksi viemään Aidon Yhteispelin kapulaa eteenpäin. Me uskotaan oikeisiin tekoihin ja lasten urheilun tukemisessa ilo ja tekeminen ovat aidoimmillaan. Uusi kehittämisidea sai tuulta alleen ja tarjosimme joukkueille kahden vuoden sopimusta edellyttäen, että vähintään puolet joukkueen jäsenistä jatkaa myös seuraavan kauden. Näin sekä meillä täällä Anjassa, että kummijoukkueilla on mahdollisuuksia toteuttaa unelmiaan entistä paremmin. Yhtenäiset joukkueasut ovat monelle nuorelle juniorille hieno joukkuetta yhdistävä asia ja tässä me voimme esimerkiksi auttaa taloudellisesti. Ryhmäytyspäivä kuuluu kaikille kummijoukkueille ja tällöin he pääsevät tekemään yhdessä jotain erilaista ja hauskaa Nuorisokeskus Anjalan tyyliin sekä lounaalle joukkueen kanssa Ankkapurhan Helmeen.

Sopimusten allekirjoitustilaisuuteen kutsuttiin joukkueen johdon lisäksi myös 2-3 joukkueen nuorta urheilijaa. Oli oikein hienoa huomata kuinka innostuneena ja keskittyneenä juniorit kuuntelivat arvotarinaa Nuorisokeskus Anjalasta.
Uusia kummijoukkueita on mukana kolme. Viestin viejinä ovat Kouvolan Uimarit, Haminan Pallo-Kissat (jalkapallo), ja Kouvot (koripallo). Jatkosopimuksen myötä kummijoukkueessa jatkavat viime kaudelta tutut joukkueet MyPa (jalkapallo), KooKoo (jääkiekko) ja SC Jenga (salibandy).
 
Haminan Pallo-Kissat vastaanottivat viestikapulan Anjalan uusina kummijoukkueina. 
Saimme kuulla allekirjoitustilaisuudessa myös aidon tarinan salibandyjoukkueelta. Hyvä kannattaa laittaa kiertämään ja tätä hienoa kannustustekoa voi halutessaan jokainen viedä eteenpäin.

” Jengan E1-pojat ovat kovasti kiitollisia saamastaan tuesta Nuorisokeskus Anjalalta tällä kaudella. Ryhmäytymispäivä tuli tarpeeseen viime syksynä, koska joukkueen sisällä oli kesän aikana käsitelty pieniä kiusaamis- ja tönimisepisodeja. Ennen ryhmäytymispäivää joukkuehengen ideologiaa oli poikien kanssa käyty läpi useaan otteeseen ja ryhmäytymispäivän aikana toisten huomioimista ja yhdessä toimimista pääsi harjoittelemaan oikein kunnolla. Joukkuehenki ja toisten kannustaminen onkin tällä kaudella mennyt suurin harppauksin eteenpäin, samoin kuin toki poikien pelitaidotkin. Mutta meitä vanhempia lämmittää eniten ne iloiset ja kannustavat huudot pelikavereille, jotka kertovat siitä, että pojat nauttivat yhdessä pelaamisesta. Joukkueessa palkitaan tällä kaudella kuukausittain ”tsempparipelaaja”, joka on toiminut esimerkillisesti muita kannustaen ja joukkuehenkeä luoden. Palkittu pelaaja saa diplomin ja lisäksi kiertopalkinnon kuukaudeksi kirjahyllyynsä. Kauden päätyttyä valmentajat valitsevat kauden ”tsempparipelaajan”, joka saa kiertopalkintopokaalin omaksi. Tällä kannustuksella pyritään innostamaan poikia luomaan yhä parempaa yhteishenkeä joukkueeseen. ” – Anu Ikonen, SC Jenga -

- Minna -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti