Sivut

15. elokuuta 2019

Maalia seinään ja laattaa lattiaan!Anjalan kartanon entinen kivinavetta on ollut remonttityömaana pian kahdeksan kuukautta. Kuhina sisätiloissa ja ulkona on kova. Harjannostajaisia vietettiin toukokuun lopussa ja remontointityöt ovat jatkuneet kesän aikana pääasiassa sisätiloissa. Kouvolan kaupungin hallinnoimassa remontissa kivinavetta muutetaan ravintola-, toimisto- ja liikuntatiloiksi.

Kouvolan kaupungin tilapalveluista suunnittelupäällikkö Risto Mikkola on innoissaan: ” Koko ajan tulee näkyvämmäksi kaikki se, mitä yhdessä suunnittelijaryhmän ja Nuorisokeskus Anjalan kanssa on ideoitu ja papereihin piirretty. Yhteinen tekeminen, näkemyksellisyys ja innostus on ollut avain hyvään lopputulokseen. Kaikkia on erityisesti motivoinut kohderyhmä lapset ja nuoret. Tämä hanke on sijoitus tulevaisuuteen! Näin ajattelee myös opetus- ja kulttuuriministeriö, joka veikkausvoittorahoista tukee suuresti hanketta. Koko ketjulle Suuret Kiitokset!”

Entinen traktorikorjaamo ja metalliverstas on maalattu ja laatoitettu ja tilalle rakentuu nykyaikainen ravintolasali ja keittiö. Vanhat oppilasasunnot ovat saaneet uusia seiniä ja maalia pintaan ja toimistotilat alkavat hahmottua niihin hiljalleen. Kaunis liikuntasali on lisäeristetty ja palosuojaus on saatettu nykyaikaan. Ulkona on tehty vesi- ja viemärilinjoja sekä rakennetaan keittiön lastauslaituria. Kaikkialla siis tapahtuu koko ajan kovaa vauhtia.

Vanhan korjaaminen on haastavaa ja monia asioita on pitänyt tuumata remontin edetessä. Projektin johto ja urakoitsijat ovat ratkoneet ongelmat sujuvasti. Säännölliset työmaakokoukset ovat pitäneet kaikki osapuolet ajan tasalla remontin tilanteesta. Elo-, syys- ja lokakuussa tehdään sisätiloissa automaatio- ja laiteasennuksia sekä viimeistelytöitä. Marraskuun alussa kaikki tulisi olla valmista ja vihdoin päästään muuttamaan! Uusien tilojen tupaantuliaiset aloittavatkin Nuorisokeskus Anjalan 20-vuotisjuhlavuoden. Tervetuloa siis vuoden lopulla tutustumaan uusiin tiloihin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti